Mökkivuokraus

AURINKOPIRTTI

Peruveden rannalla sijaitseva tilava huvila soveltuu erinomaisesti vapaa-ajan viettoon ympäri vuoden. Tunnelmaa voi luoda takkatulen loimussa ja hyödyntää samalla leivinuunia ruuanlaittoon. Isossa keittiössä valmistuvat ruuat jokaiselle ja kesäisin avuksi voi ottaa myös kaasugrillin. Isoille terasseille mahtuvat kaikki nauttimaan ja rantasaunan kautta on mukava käydä järvessä viilentymässä. Viimeisin lisäys palveluihimme on palju, missä oleillessa voi nauttia kauniista järvimaisemasta. Nykyajan mukavuuksiin tottuneen porukan onkin hyvä ja helppo tulla viettämään vapaa-aikaansa näiden hirsiseinien sisälle. Tutustu tarkemmin Aurinkopirtin varustelutasoon ja tee varaus!

LOMAPIRTTI

Vuonna 1975 rakennetussa Lomapirtissä on suuri piha ja kauniit järvinäkymät. Lapsiystävällisen rannan omaavalla mökillä on isohko terassi, missä on mahdollisuudet kokata kaasugrillillä, paistaa lettuja Muurikka-pannulla ja nauttia samalla ympäröivästä luonnosta. Rannassa on v.2018 valmistunut tilava uusi saunarakennus pukuhuoneella.

Rannan tuntumassa olevasta kuuden hengen mökistä löytyy sähköt ja takkaa voi lämmittää, kun siltä tuntuu. Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen ruuanlaittoon ja ruokailuun. Juoksevaa vettä mökissä ei ole, mutta varaamme vuokraajalle juomavettä. Lisää käyttövettä voi noutaa tarpeiden mukaan vaikka kauppareissun yhteydessä. Mökiltä löytyy pihapelejä ja vene pelastusliiveineen, jotta voi lähteä vesille turvallisesti. Lemmikkien tuomisesta voidaan sopia ja sähköperämoottorin vuokraus on kiinnostuneille myös mahdollista. Lomapirtti on vuokrattavissa kesäaikaan 1.6.-31.8. Tutustu lomapirttiin tarkemmin ja tee varaus!

HONKAPIRTTI

Mökkimme Honkapirtti mahdollistaa rauhallisen ja mukavan ajanvieton viiden hengen porukalle. Vuonna 1978 rakennettuun 47 neliön mökkiin on tehty pintaremonttia. Uusitulla terassilla voi grillata ja nauttia ympäröivästä luonnosta, kuten kauniista auringonlaskuista. Sauna on uusittu vuonna 2021 ja puukiukaalla saa varmasti hyvät löylyt. Mökissä on sähköt ja lämmitys tapahtuu puutakkaa hyödyntämällä. Varaamme juomavettä alkupäiviksi, koska juoksevaa vettä mökillä ei ole. Täydennystä vesiastioihin voi tehdä esimerkiksi Hirvensalmen kirkonkylällä. Pihapelejä löytyy, jos terassilla löhöilystä haluaa ottaa paussin. Mökillä on myös pelastusliivit ja vene, johon voi halunsa mukaan vuokrata myös sähköperämoottorin lomailun ajaksi. Honkapirtti on vuokrattavissa kesäaikaan 1.6.-31.8. Honkapirtti on suosittu kohde, tee varaus jo tänään!